Pages

Friday, 28 October 2011

aKu & LoRi SaMpaH....

al-kisah cite ni terjadi mase aku darjah 6...peristiwe ni memang menjadi kenangan yang paling melucukan n mengerikan dalam idup aku....AKU & LORI SAMPAH !!!!!! bile aku ingat balik kisah ni memang lucu....jap2...aku nak gelak....HAHAHAHAHAHA.....

peristiwe ni berlaku mase aku n the geng pulang dari sekolah, biase la kan...aku ketue geng mase 2, jadi aku kne la duk depan, konvoi beramai2....best gilerrrrr mase 2, sambil2 naik basikal 2 kami borak2 la an...isu hangat mase 2, tapi aku dah lupe tajuknye....hehe, tengah2 hangat bercerite, ade kawan aku panggil name aku...MASLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...lam aty aku terpk, nape la minah ni....skema gilerrr panggil name aku....nasib baik x skali ngan name ayah aku.....hahaha

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........ TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 malunye aku aseeeeeeeeee....x tahu nak letak kat mane muke ni....patut la kawan aku panggil aku cam nampak HANTU....adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....malang betul nasib aku hari 2....ank tahu ape jadi?????? JENG....JENG....JENG.....aku terlanggar lori sampah yang parking kat tepi jalan....hahahahahahahahaahahahaa....aku x sempat nak brek mase 2 sbb dah dekat sangat.....hahahahaha....

malu gilerrrrrrrrrr weiiiii....dah la lori sampah 2 parking kat tepi kedai makan....ALLAHUAKBARRRR...mengucap panjang aku...muke pun dah x tahu nak letak kat mane.....nasib baik jatuh kat tepi lori, kalau aku tercampak masuk kat dalam gerabak die camne????? aku ase mase 2 mesti aku x kua2, kire duk dalam 2......hahahahahaahahahahaha...last2 ngan aku2 kne buang kat tempat pembuangan sampah.....kah9999

nak di pendek kan cite....lepas daripade peristiwe 2 aku dengan rela hatinye turun pangkat jadi ahli biase jew lam geng aku....x nak dah aku duk depan....takut jadi lagi skali.....cukup la....x nak dah.....kalau kome2 semue nak ase pengalaman 2 cube la buat skali....grenti kome akan ingat sampai bile2....hehe

SEKIAN......

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search